آخرین اخبار
کد مطلب: 103267
محسن رضايي:
سيلي را با سيلي جواب مي‌دهيم/برجام محصول دورکردن جنگ از کشور است
تاریخ انتشار : 1394/09/22 11:38:51
نمایش : 1515
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام درباره مسائل هسته‌اي پيرامون پرونده PMD گفت: بايد عنوان اين گزارش را گزارش اتهامات ناميد. اين گزارش بسيار گزارش موذيانه‌اي است و نشان مي‌دهد قصدهاي خطرناکي داشتند اما بالاخره از اين مسئله عبور کرديم.
به گزارش سلام لردگان؛‌ به نقل از راه دانا؛ محسن رضايي در برنامه نگاه يک درباره بخشي از گزارش که ادعا مي‌کند ايران تا قبل از 2003 تحقيقات براي ساخت سلاح هسته‌اي داشته، تصريح کرد: اگر ما سراغ اين سلاح مي‌رفتيم عجيب نبود چون صدام در همسايگي ما سلاح شيميايي و ميکروبي ساخته بود و در پي ساخت سلاح اتمي بود اما ما سراغ ساخت اين سلاح‌ها نرفتيم. ما دنبال سلاح‌هاي تاکتيکي هسته‌اي که در جنگ روبرو استفاده مي‌شود و تخريب محدود را در پي دارد نيز نبوديم و اين موضوع کاملاً دروغ است.

رضايي در خصوص هدف اين پرونده سازي گفت: اين بخشي از سناريو است که مي‌خواستند متکي بر آن به سمت جنگ با ايران بروند اما چون اصل سناريو شکست خورده، اين بخش نيز ديگر کارايي ندارد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اين پرسش که آيا پذيرش اين گزارش توسط ايران، زمينه‌ساز مستمسک قرار دادن براي طرح اتهامات بعدي را در آينده فراهم مي‌سازد؟ گفت: قطعاً بايد اين موضوع را پيگيري و رد کرد اما از نظر حقوقي نبايد اين مسئله را رها کنيم و بايد به عنوان يک پرونده باز در ديپلماسي رسيدگي کنيم.

رضايي در خصوص اينکه چه زماني پرونده اتمي بسته مي‌شود؟ گفت: بايد شوراي حکام بگويد ايران در پي برنامه هسته‌اي نبوده و پرونده اتمي ايران بسته شده است. لذا بايد دوستان بر روي متن کار کنند و به شوراي حکام بگويند که ايران با هر متني موافقت نخواهد کرد.

به گزارش ايسنا به نقل از پايگاه اطلاع رساني محسن رضايي، وي درباره بحث نفوذ گفت: نفوذ يعني رضاشاه و محمدرضا شاه، يعني ترکمنچاي و قراردهاي ننگين ديگر. ما مخالف درهاي باز نيستيم اما بايد مراقب باشيم چه چيزي رفت و آمد مي‌کند و چه چيزي مبادله مي‌شود؟ آيا کالاهاي سرمايه‌اي مي‌آيد و همکاري اقتصادي بدون وابستگي پيش مي‌آيد؟

رضايي در پاسخ به اينکه آيا در فضاي پسابرجام احتمال امکان نفوذ بيشتر مي‌شود؟ تاکيد کرد: حتماً با افزايش تبادلات تجاري، اين احتمال وجود دارد اما اين دليل نمي‌شود.

دبير مجمع تشخيص مصلحت با اشاره به اين‌که «مسير سياست خارجي ايران بعد از 200 سال در حال پيدا کردن مسيرش است» گفت: ما سه تجربه خوب داريم. در ماجراي لانه جاسوسي که به آمريکايي‌ها سيلي زديم و بعد از طريق مجلس گروگان‌ها را آزاد کرديم. در جنگ تحميلي هم به متجاوز سيلي زديم، همه اسرا را آزاد کرديم. در ماجراي هسته‌اي نيز ما مقاومت کرديم و بعد از پيشرفت، نرمش قهرمانانه کرديم و حق‌مان را گرفتيم.

وي افزود: در مقابل خنده‌اي که قاجار و پهلوي کرد و در مقابل سيلي‌هايي که خورديم، ما را 200 سال عقب انداخت. اگر کشورهاي غربي همچون بحث 5+1 شکست خوردند و پي بردند که گزينه جنگ و تحريم اثر ندارد و لبخند زدند، ما هم لبخند مي‌زنيم و در حقوق‌مان با لبخند دفاع مي‌کنيم.

محسن رضايي در خصوص انتخابات پيش روي مجلس شوراي اسلامي و مجلس خبرگان گفت: اين انتخابات به لحاظ داخلي و خارجي بسيار حائز اهميت است. من به عنوان سرباز اين نظام درخواست مي‌کنم صحنه انتخابات را ترک نکنند، فضاي قانوني کشور را به هم نريزند تا يک انتخابات پرشور داشته باشيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در خصوص قانون مطبوعات که در مجمع تشخيص مصلحت نظام بررسي شد، گفت: ما در بررسي‌ها پي برديم که بسياري از مسائل شفاف نيست و از آن جمله منابع مالي کانديداهاست که مشخص نيست از کجا تامين مي‌شود؟ همچنين اينکه کانديداها بايد به شعارهايشان پايبند باشند را نيز مورد تاکيد قرار داديم. همچين مباحثي نظير عدالت در استان‌ها را نيز مورد توجه قرار داديم که ان‌شاءالله اجرايي مي‌شود. البته اين قانون به انتخابات پيش رو نمي‌رسد.

رضايي درباره اينکه چرا بررسي مصوبات اين‌قدر در مجمع تشخيص مصلحت طول مي‌کشد؟ گفت: چون بايد نظرات کارشناسان گرفته شود، طول مي‌کشد. مثلاً در قانون بررسي دارايي مسئولان، ما همه نظامات دنيا و حتي قوانين ايالت‌هاي آمريکا را گرفتيم و مورد بررسي قرار داديم تا قانوني جامع مطرح باشد.

وي هرگونه اعمال فشار صاحبان قدرت و ثروت براي عدم بررسي و تصويب اين قوانين را به کلي رد کرد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: برجام محصول دور کردن جنگ از کشور است و الا کسي ما را تحويل نمي‌گرفت. آمريکا چند بار تا پاي جنگ آمد اما وقتي ديدند نمي‌توانند با ايران بجنگند، پاي ميز مذاکره نشستند. برجام چکيده 12 سال ايستادگي بر اصول ايران است. اگر اصول‌گرايي ما نبود، اين اتفاق نمي‌افتاد. من پيشنهاد کردم به محض توافق برجام، يک جلسه بگذارند از يک خانواده شهيد و يک فرمانده نظامي به واسطه مقاومت در اين دوران تقدير شود.

وي تاکيد کرد: اگر بگوييم آمريکايي‌ها به يک باره پاي ميز مذاکره آمدند و به سرانجام رسيد، يک فريب بزرگ است. اگر ما 20 هزار سانتريفيوژ نداشتيم، اساسا چيزي در پاي ميز مذاکره نداشتيم که تا 6500 سانتريفيوژ محدود کنيم و در مقابل امتيازهايي بگيريم.

رضايي در خصوص اينکه چرا ايران حاضر به همکاري با آمريکا در بحث داعش نيست؟ گفت: ايران در يک سال گذشته صداقتي از آمريکايي‌ها در اين بحث داعش نديد. اگر قرار باشد همکاري نظامي در مقابل داعش باشد، بايد عمدتاً ميان کشورهاي اسلامي باشد. به نظر ما اينها دنبال يک نفوذ در سيستم امنيتي ايران است. هواپيماهاي آمريکا يک سال است که بالاي سر داعش مي‌روند و سپس مي‌آيند و مي‌نشينند. اساساً حضور آمريکايي‌ها، انگيزه‌هاي محلي را براي رشد داعش بيشتر مي‌کند. همين حمله آمريکايي‌ها به عراق بود که زمينه ساز رقم خوردن فضاي فعلي شد.

وي گفت: ما از آمريکا يک چيز مي‌خواهيم. آمريکا فردا اعلام کند دولت ترکيه ظرف 24 ساعت بايد مرزهايت را بر روي تکفيري‌ها ببندي و نه تنها نفت، بلکه هيچ عضو داعش از مرزهاي ترکيه عبور نکند و وارد هتل‌هاي ترکيه نشود. اگر همين اتفاق بيفتد، داعش محاصره مي‌شود. مسيرهايي که داعش از آن به ترکيه رفت و آمد مي‌کند، کاملاً شناخته شده است.

ادامه دارد...
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس